You are here:

Miscellaneous:

Need assistance?
Ask the GEP team for guidance

Any further Questions?

Bluswater

 • Bluswatertanks

  Bluswaterputten

  Bluswaterputtenvormen een belangrijke schakel in de brandveiligheid! Vaak voorziet de waterleiding niet in voldoende druk of capaciteit om een brand adequaat te kunnen bestrijden. In het buitengebied zijn soms nieteens waterkranen of hydranten beschikbaar. In die gevallen bieden de bluswaterputten van GEP een veilige uitkomst. Leverbaar in verschillende volumes, bluswaterputten zijn koppelbaar, vele soorten deksels leverbaar, Kant en klare aansluitingen en passend op alle Varitank schachten. De bluswaterputten van GEP zijn bestemd voor ondergrondse plaatsing. De bluswaterputten zijn voorzien van mangaten waarop de Varitankschachten van GEP passen. Daarop kunnen allerhande aansluitingen gemaakt worden. Standaard worden de tanks geleverd met schacht van 60 cm met de bekende “brandweeraansluiting” (C-Koppeling).

  Read more

  Bluswatertanks

  Bluswatertanks vormen een belangrijke schakel in de brandveiligheid. Soms voorziet de waterleiding niet in voldoende druk of capaciteit om een brand adequaat te kunnen bestrijden. In het buitengebied zijn soms nieteens waterkranen of hydranten beschikbaar. In die gevallen bieden de bluswatertanks van GEP een veilige uitkomst. De bluswatertanks van GEP zijn bestemd voor ondergrondse plaatsing. De Bluswatertanks zijn van kunststof (recyclebaar PE). Het volume van een individuele tank is leverbaar van 1.500 tot 100.000 liter. Bovendien zijn de tanks koppelbaar zodat er een “oneindig” groot volume gecreëerd kan worden. De bluswatertanks zijn voorzien van mangaten waarop de Varitankschachten van GEP passen. Daarop kunnen allerhande aansluitingen gemaakt worden. Standaard worden de tanks geleverd met schacht van 60 cm met de bekende “brandweeraansluiting” (C-Koppeling).

  Read more
 • Bluswaterpompen
  bluswaterpompen

  Bluswaterpompen

  Drukverhoging van drinkwater en voeding van bluswater voor brandblusinstallaties in hoogbouw, kantoren, scholen, hotels, etc. De drukverhogingsinstallatie is een complete drukverhogingsinstallatie die zorgt voor een constante waterdruk met een minimaal energieverbruik. Als fabrikant streven we ernaar om complexe systemen eenvoudig te maken, zodat ze door iedereen met een technische basiskennis in dienst genomen en onderhouden kunnen worden. Dit realiseerden we door de intelligentie te centraliseren in de sturing en alle onderdelen die gevoelig zijn aan slijtage plug-and-play te ontwerpen.

  Read more